I over femti år har ernæringsforskere og medisinere analysert problematikken rundt fedme. Denne omfattende forskningen har ledet til en rekke anbefalinger om hva og hvor mye vi skal spise. Dessverre har dette også medført at mange har mistet gleden ved å spise. Fra lavfett-dietter til moteepidemien av karbohydratfrie kosthold, har markedet vært oversvømmet med en rekke trendprodukter og dietter. Men når tar dette slutt? Hvis du sliter med emosjonelt overspising og ønsker å gå ned i vekt, er det viktig å forstå at du ikke trenger å nekte deg selv visse matvarer. I "The Emotional Eating Workbook" får du innsikt i de psykologiske behovene som ligger bak dine mat cravings. Du vil lære hvordan du kan møte disse behovene på en positiv måte, bli mer bevisst på kroppen din, og oppdage den dype tilfredsstillelsen mange overspisere søker i maten. Det handler ikke bare om mat; det handler om hvordan vi bruker mat for å trøste oss selv, stenge ute smerten ved livet, eller som et middel til å håndtere stress.