Champagne, som opprinnelig ble servert ved kroninger av franske konger, har i dag blitt et elsket valg over hele verden. Salget av denne deilige og sprudlende drikken øker år etter år, ettersom flere og flere oppdager dens unike smak og sjarm. Selv om Champagne kun produseres i et begrenset område i Frankrike, finnes det et mangfold av produsenter. Blant dem finner vi verdensberømte hus som Dom Pérignon, Moët & Chandon og Taittinger, sammen med hele 19 000 mindre vinprodusenter som også lager fantastiske variasjoner av denne edle drikken. 'The Little Book of Champagne' gir en grundig oversikt over Champagnes historie fra de tidlige årene frem til i dag, og utforsker hva som virkelig gjør Champagne spesiell. Boken dykker ned i detaljene rundt servering - fra hvordan man skal kjøle den (den må være veldig kald) til den riktige måten å skjenke (én tomme, la boblene sette seg, så to tredjedeler). Leserne vil også finne morsomme fakta, sitater og ordtak knyttet til Champagne og dens unike plass i populærkulturen. Så pop korken, fyll glasset, og nyt hver en slurk i ro og mak.