Bokashi er det japanske ordet for 'fermentert organisk materiale'. Bokashi-kompostering er en trygg, rask og praktisk metode for å kompostere i ditt eget kjøkken, garasje eller leilighet. Denne metoden bruker en spesifikk gruppe mikroorganismer for å fermentere all matavfall, inkludert kjøtt og meieriprodukter, uten å bruke oksygen. Siden prosessen foregår i et lukket system, kan både insekter og lukt kontrolleres, noe som gjør den ideell for urbane områder eller forretningsmiljøer. Prosessen er svært effektiv, og komposten er vanligvis klar til å bli integrert i jorden eller hagen din på omtrent to uker. Selv om bokashi har opplevd stor popularitet i mange deler av verden, er det fortsatt relativt ukjent i Nord-Amerika. Med 'Bokashi Composting' får du en omfattende, trinn-for-trinn, do-it-yourself guide til denne fantastiske prosessen. Boken gir utførlig informasjon om: *Bakgrunn - historien, utviklingen og vitenskapelig grunnlag for teknikken, *Komme i gang - kompostering med kommersielt tilgjengelige produkter eller hjemmeproduserte systemer, *Lage ditt eget - systemplaner og bokashi.