Lag forfriskende og sunnere drikker, fra kombucha til urtebrus og mer, i ditt eget kjøkken. Siden kombucha først ble introdusert i dagligvarebutikker i Nord-Amerika, har denne sunne, sprudlende drikken opplevd en eksplosiv popularitet. Men kan den brygges hjemme med like gode og sunne resultater? Med denne enkle, tilgjengelige og visuelt imponerende veiledningen viser forfatter Andrea Potter at det er fullt mulig for nesten alle å lage sprudlende hjemmebrus, fra kombucha til vannkefir, uten behov for spesialverktøy eller kostbare ingredienser. Boken tar for seg grunnleggende fermenteringsvitenskap, hvordan du kan kontrollere fizziness, surhet og alkoholinnhold, samt sekundærfermentering og tilsetning av smaker til brygget. Du vil også lære å lage viltfermenterte brus ved hjelp av en ingefærkultur, og oppskrifter for kombuchas honningbaserte slektning, Jun, samt vannkefir. Boken besvarer viktige spørsmål, blant annet 'hvor går all den sukkeret?', og 'du vil også oppdage hemmeligheten bak vellykket fermentering. Gjør deg klar til å utforske den spennende verden av hjemmebrygging og la kreativiteten blomstre med hver dråpe!