The Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition
Produktbeskrivelse
Den utvidede og oppdaterte andre utgaven av boken som vant Gourmand World Cookbook Awards i 2018 i kategorien vegan. Bli kjent med kunsten å lage autentisk og velsmakende plantebasert ost med anerkjente Karen McAthy, som er en mester innen tilvirkning av plantebaserte osteprodukter. Denne nye utgaven, ofte referert til som 'plantebasert osteproduksjonens bibel', tar veganostproduksjon til nye høyder. Boken inneholder over 150 fargelagte bilder og detaljerte, trinn-for-trinn-instruksjoner. Den dekker og gir ny informasjon om en rekke emner, inkludert: åtte nye oppskrifter for osteproduksjon, samt mange flere som passer for både nybegynnere og erfarne. Den introduserer også 'mixed method' raske, fast-firmende kulturer, og utforsker bruk av belgfrukter i tillegg til nøtter og frø i osteproduksjonen. Du vil også lære å lage melkefri kulturbutter, kokosmelk-yoghurt, havre- og cashew-yoghurt, samt rømme. Boken beskriver hvordan man kan dyrke plantebaserte kulturer, inkludert rejuvelac, spiralisering, fermentering, kefir og probiotiske kapsler. Den tar også for seg laktisk syrefermentering og hvordan dette kan brukes i osteproduksjonen, sammen med utvidet informasjon om smaker, modning og skjæring av rennende skall.