I sin anerkjente bok "Front of the House, Back of the House" belyser Eli Revelle Yano Wilson hvordan arbeidere i restaurantbransjen navigerer seg gjennom maktstrukturer preget av rase, kjønn og klasse. Boken utforsker de to ulige arbeidsverdener i Los Angeles' eksklusive restaurantmiljø, hvor hvite, høyskoleutdannede servitører arbeider i den offentlige delen av restauranten, mens latinamerikanske immigranter utfører sitt arbeid bak kulissene, skjult for kundene. Wilson tar for seg hvorfor disse ulikhetene vedvarer inn i det 21. århundre, og peker på diskriminerende ansettelses- og tilsynspraksiser som gir privilegert tilgang til de mest ettertraktede stillingene for utdannede hvite. Gjennom grundig forskning ved tre høykvalitetsrestauranter i Los Angeles avslører han de strukturelle barrierene som opprettholder denne ulikheten i arbeidsmarkedet. Boken er ikke bare en akademisk analyse, men også en øyeåpner for lesere som ønsker å forstå kompleksiteten i matbransjens arbeidsliv.