Til tross for en vellykket karriere innen detaljhandel, har Alistair 'JD' Jeje alltid hatt en underliggende følelse av at han burde gjøre noe annet. Denne erkjennelsen ble forsterket da pandemien satte livet på pause, og han fikk tid til å reflektere over hva som kommer naturlig for ham – det han gjør med minst mulig anstrengelse. Den oppdagelsen han gjorde, var at det han virkelig brenner for, er matlaging. Siden 2020 har JD drevet med matlaging fra sin matenhet, Socafro Kitchen, og har ikke sett seg tilbake. Navnet 'Socafro' er en kreativ sammensetning av hans to favorittmusikkstiler: de rytmiske tonene av Soca fra Trinidad og Tobago og de sjelfulle melodiene fra Afrobeat i Nigeria. Denne kombinasjonen gjenspeiler ikke bare JDs afro-karibiske arv, men også oppskriftene i denne boken, som spenner fra jerk-kylling til jollof-ris. Det handler ikke bare om maten som JD elsker; det handler også om gleden ved å dele den med andre.