No-Cook Cookbook av Susie Theodorou gjør det gøy å svare på spørsmålet "hva skal vi ha til middag?" igjen, med over 115 oppskrifter som spenner fra enkle middagssaneringer for én, til dips og anretninger som passer perfekt for underholdning. Boken er lett tilgjengelig og er designet for kokker på alle ferdighetsnivåer, og gir deg oppskrifter og teknikker som lar deg lage deilige måltider på et øyeblikk. Enten du ønsker å forvandle nødløsninger fra håndverkskjøkkenet eller forvandle ferdigretter til middager verdig for selskap, gir denne boken deg verktøyene du trenger for å være en proff på kjøkkenet. Lær hvordan du kan skjære opp en rotisserie-kylling, med hele 18 forskjellige oppskrifter som forvandler den til variert og smakfull mat. Lag hummus fra bunnen av med hermetiske kikerter, og spenn det opp med urter, sylteagurk og finishing oils. Når sulten sniker seg inn, kan du glede deg over nye herligheter som Ricotta med Bokhvetehonning eller Prosciutto med fersken og ruccola. Og siden ingen middag er komplett uten dessert, finner du også oppskrifter på raske "små herligheter", som spenner fra fylte dadler til ingefær-melasse-kaker med mascarpone, knuste bjørnebær og honning.