Norge rundt med Bent Stiansen av Audun Aagre, Bent Stiansen
Produktbeskrivelse
I 'Norge rundt med Bent Stiansen' presenterer Bent Stiansen en inspirerende kokebok med over hundre nye oppskrifter. Denne boken er ikke bare en samling av oppskrifter; den tar leseren med på en kulinarisk reise gjennom Norges mangfoldige landsdeler. 2014 markerer tyveåret siden Stiansen åpnet sin anerkjente Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden, som til nå er den eneste restauranten i Norden som har beholdt sin stjerne så lenge. Gjennom disse to tiårene har Stiansen veiledet mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, hvor flere av dem i dag har startet egne suksessrike restauranter. I løpet av det siste året har han besøkt tyve av sine tidligere elever fra nord til sør og vest til øst av Norge. Her har han delt sine kulinariske ferdigheter, besøkt lokale råvareprodusenter, og smakt på personalmat fra de ulike restaurantene. Boken spenner fra tradisjonell husmannskost til enkle hverdagsretter, samt imponerende oppskrifter for festlige anledninger. 'Norge rundt med Bent Stiansen' er også et veldedig prosjekt, der inntektene vil bli brukt til å etablere en kokkeskole (Heritage).