Å lage mat med airfryer er både enkelt, sunt og raskt – og ikke minst utrolig velsmakende. Det er derfor ikke rart at stadig flere nordmenn har investert i dette populære kjøkkenredskapet. I denne inspirerende boken, levert av matinfluenseren Simen K. Vatne, finner du et variert utvalg av airfryer-oppskrifter som fremhever deilig norsk mat laget fra lokale råvarer og i tråd med norske matvaner. Boken dekker alt fra tradisjonelle retter til hverdagsfavoritter, og er organisert i seksjoner som inkluderer kjøttretter, sjømat, fjørfe, grønnsaker, samt bakverk og søte fristelser. Hver oppskrift er nøye tilpasset for airfryer, og du vil også finne nyttige tips og råd for effektiv håndtering av apparatet. Fra saftige brødboller og sunne rundstykker til bølger av smak fra sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips, gir boken deg en skattekiste av oppskrifter. Nydelige retter som seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, samt klassikere som kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader, står side om side. Med denne boken er det bare å glede seg til å lage norske måltider med airfryeren. Velbekomme!