Denne oppskriftboken er en skatt av luksuriøse kaker og boller signert mesterne fra Socker Sucker! I denne smakfullt utformede bakeboken finner du over 50 oppskrifter fra konditoriet i Stockholm, som de siste årene har blitt et obligatorisk stopp for alle matentusiaster. Her presenteres boller, brød og kaker, alle utført med den håndverksmessige perfeksjonen som kjennetegner Socker Sucker. Frida Bäcke, en av Sveriges beste konditorer, har flere ganger blitt hedret med tittelen «Konditorens konditor», mens Bedros Kabranian, en av Sveriges fremste bakere, har vært en del av det svenske landslaget i baking ved flere anledninger. Nå som Bäcke og Kabranian har slått seg sammen, tilbyr de kaker som både er nyskapende og gir et luksuriøst preg. I deres bok finner du oppskrifter for alle årstider – fra den klassiske svenske semla-bollen og påskeeggodt til den perfekte midsommerkaken, eplekaker og juleseskaper som safranboller og urtebrød. Alt presenteres med spennende elementer og ofte med originalitet i fokus.