Oppdag en skatt av fortryllende retter fra Midtøsten, Middelhavet og Nord-Afrika i denne vakre nyutgaven av den originale perlen i den bestselgende matforfatteren Diana Henrys elskede samlede repertoar. Boken byr på en fantastisk blanding av fargerike, aromatiske og duftende ingredienser som bringer en forfriskende følelse av varme klimaforhold til ditt bord. Oppskriftene spenner fra chermoula-marinerte tunfisk med granateplecouscous til stekt katalansk kylling med kvince allioli, kardemommebakte fiken og plommer, samt appelsinkake med marmelade og appelsinblomstkrem. Denne nye vakre utgaven av den elskede kokeboken fremhever ikke bare deilige retter, men også historier som beriker matlagingen. Inspirerende stemmer fra kjente kokker som Nigel Slater, Yotam Ottolenghi, Claudia Roden, og John & Sally McKenna gir boken en spesiell anerkjennelse, og skaper en kulinarisk opplevelse som sträker seg inn i det 21. århundre.