Denne omfattende guiden til indisk matlaging utforsker de mange regionale variasjonene av autentiske, sunne og eksotiske indiske oppskrifter. Gjennom kapitler delt opp i kategorier som Ris, Brød, Kjøtt, osv., tar Monisha oss med på en reise gjennom et variert utvalg av retter. Med teknikker og trinnvise mesterklasser gjør hun det enkelt for deg å gjenskape mer enn 450 klassiske og populære oppskrifter. Boken omfatter hele spekteret av indisk matlaging og gir et levende innblikk i Indias fargerike tradisjoner, fra de jordnære linserettende som kjennetegner Nord-India, til kokosbaserte curryretter som er hverdagskost i Sør-India. Dette er en kurs i hjemmelaget mat basert på prinsippene for god helse, og inkluderer elementer fra Ayurveda, som gir en kontekst til matlagingen din; fra smak og utseende til historie og kultur. 'Indian Cookery Course' er den ultimate guiden for alt du noen gang har ønsket å vite om indisk mat.