Japansk mat er kjent for å være sunn, smakfull og elsket over hele verden. Til tross for den økende populariteten til sushi og nudelbarer, er det fortsatt for mange som ikke lager denne deilige maten hjemme. I boken 'Japanese in 7', som er den nyeste tilskuddet i 'in 7'-serien, viser Kimiko Barber hvordan man kan bruke 7 ingredienser eller færre for å lage aromatiske retter som enkelt kan forberedes når som helst i uken. Boken er delt inn i flere kapitler, inkludert: *Ferskt - levende og sunne måltider som Guletail sashimi, håndrullet sushi og japansk-and med appelsin. *Raskt - Måltider som Dashi-rullet omelett og tunfisk hotpot som kan være klare på bordet etter en lang arbeidsdag. *Lett - smakfulle oppskrifter som japansk løksuppe og smakfull eggTofu. *Vegan - nærende plantebaserte oppskrifter som grillet aubergine i misosuppe og sopp-ris. *Komfort - skåler med varme Moon Udon, kylling og misoporidge eller havabbor-ris, perfekt for kalde vinterkvelder. *Søtt - kreative japanske desserter som Matcha gelé og Kyoto Tiramisu.