Å følge en lavkarbo-diett betyr ikke at du må gå glipp av deilig mat. Annie Bell, prisbelønt matforfatter og forfatter av "The Low Carb Revolution", presenterer en rask oppdatering av denne dietten med fokus på ferske, sesongbaserte ingredienser. Hver oppskrift inneholder verdier for karbohydrater og proteiner, og kan tilberedes på 30 minutter eller mindre. Boken er delt inn i kapitler som dekker blant annet: Brød, inkludert en lavkarbo Rosmarinfocaccia og Sesam Parmesan-krakkere; Egg og Frittata, der man finner tre varianter av Omelett-Pizza; Proteinretter som en Kylling-, Avokado- og Chili-bolle med Miso-dressing; samt et kapittel dedikert til grønnsaker, som for eksempel en salat med squashnudler. For dessert frister boken med Papaya-kremer og Sjokolade-, Daddel- og Appelsinmousse. Med 100 innovative internasjonale oppskrifter viser denne boken at det er mulig å lage enkle, raske og tilfredsstillende lavkarbo-retter, som samtidig kan bidra til vekttap.