Oppdag den ultimate guiden til skotsk whisky med 'SCOTCH' av Cameron Ewen og Moa Reynolds. Denne boken er ikke bare en innføring, men en reise inn i hjertet av en av verdens mest berømte whiskybarer, beliggende i det ikoniske hotellet The Balmoral i Edinburgh. Her får leserne en grundig innføring i whisky-smaking, i tillegg til svar på essensielle spørsmål som om fargen på whiskyen har noe å si for kvaliteten, om det er nødvendig å dekante flasken, og om det noen gang er akseptabelt å blande drinken. 'SCOTCH' fremhever de 100 beste whiskiene fra baren, med detaljerte profiler av destillerier, smaksnotater og personlige kommentarer fra whiskyambassadør Cameron Ewen. Illustrert med stemningsfulle bilder som fanger atmosfæren i SCOTCH, er dette en uvurderlig bok for enhver whisky-entusiast. Boken omfatter mer enn 50 destillerier, inkludert kjente navn som Glenmorangie, Glenfiddich, The Macallan, The Glenlivet, Ardbeg, Bruichladdich, og mange flere.