Denne pocketstørrelse samlingen av nyttige tips og tilfredsstillende oppskrifter er laget for å hjelpe studenter med å spise godt og rimelig. Hver student trenger å fylle både mage og hjerne. Selv om du har begrensede ferdigheter på kjøkkenet, vil denne guiden gi deg de nødvendige verktøyene for å lykkes med matlagingen. Her finner du alt fra de grunnleggende stegene til mer spennende retter, og oppskriftene er tilpasset både veganere og omnivorer. Hovedfokuset er på budsjettvennlige, smakfulle og enkle retter som enhver kan lage. Inne i boken finner du, i tillegg til mange vegetariske og veganske alternativer: - Grunnleggende, lettfattelig veiledning om hva du trenger for å begynne å lage mat - Frokostoppskrifter og smoothies - Supper og forretter - Hovedretter og salater - Lette måltider og sene kveldsinnslag - Søte fristelser og desserter De pålitelige oppskriftene som er inkludert i denne boken omfatter blant annet: - Spaghetti Bolognese - Hvitløksbrød - Svinekjøtt- eller grønnsakswok - Teriyaki-laks - Kylling curry - Avocadosalat - Sjokoladebrownies - Fettreduserte bananmuffins.