I denne boken finner du en uunnværlig guide til å lage kyllingretter på en enkel og effektiv måte, alt i ett eneste fat. Claire Thomson, en anerkjent forfatter og profesjonell kokk, presenterer 70 smakfulle oppskrifter der kylling står i sentrum. Uansett om du ønsker å tilberede kylling i ovnen, på komfyren, eller har rester du vil bruke opp, byr Thomson på kreative løsninger som vil begeistre hele familien. Oppskriftene dekker et bredt spekter av metoder, fra gryterett og stekepanne til bakebrett og kjele. Du kan glede deg over klassiske retter som Kylling Piccata, Miso Smørkylling, og Kylling innhyllet i skinke og stekt med salvie og druer. Boken inneholder også forfriskende variasjoner som Caesarsalat, 'Bli frisk snart' Kyllingsuppe og Peri Peri Kylling. For de som ønsker å samle hele familien rundt bordet, inkluderer den også oppskrifter på hele fugler, som Kylling stekt med fennikel og laurbær, Roast Chicken med porcini- og trøffel-fylling, og en hel posjert kylling med estragon. Dette er den ultimate oppskriftsboken for alle som ønsker å lage deilige, enkle måltider med kylling!