I 'The French Revolution' tar Michel Roux Jr med deg på en kulinarisk reise gjennom hjertet av fransk matlaging, tilpasset den moderne hjemme-kokken. Som en av Storbritannias mest anerkjente og elskede franske kokker, driver Roux det prisbelønte restaurant Le Gavroche med to Michelin-stjerner i London. I denne boka henter han inspirasjon fra sine tradisjonelle franske røtter, men presenterer retter med en moderne vri. Med fokus på sunnere alternativer, har Roux skapt oppskrifter som er både enkle å lage og behagelige for ganen, uten de tunge og rike sausene og kompliserte teknikkene som ofte preger klassisk fransk mat. Denne samlingen inneholder oppskrifter som en delikat ertepai laget med såkalt brik-deig, samt en lett hollandaise-saus med minimalt med smør og smarte, lavkaloridressinger. Boken har også flere oppskrifter som kan lages i én gryte, perfekt for travle hverdager. 'The French Revolution' er ikke bare en kokebok, men en invitasjon til å oppdage hvordan fransk mat kan være både smakfull og sunn.