Our Fermented Lives av Julia Skinner

Our Fermented Lives av Julia Skinner

Produktbeskrivelse

I 'Our Fermented Lives' tar mathistoriker og fermenteringsekspert Julia Skinner leserne med på en fascinerende reise gjennom de rike og varierte tradisjonene rundt fermenterte matvarer i ulike kulturer. Fra kunstnerisk bryggede øl og surdeigsbrød til kimchi, kaffe, te og ost, er fermentering et emne som har fanget interessen til både matentusiaster og helsebevisste mennesker. Boken utforsker hvordan fermenterte matvarer har formet menneskets historie og kultur, inkludert utviklingen av mikrobiomet, teknikker for matbevaring, ulike smaksprofiler fra hele verden, samt samfunnets bygging. Entusiaster av fermentering, kokker og alle som er nysgjerrige på opprinnelsen til forskjellige matvarer vil sette pris på denne engasjerende populærhistorien, som også inneholder 42 oppskrifter hentet fra historiske kilder. Blant oppskriftene finner vi surkål, maisøl, uji (fermentert korngrøt), sylteagurk og tilbehør, eddiker, ketchup, soyasaus, Tepache (fermentert ananasdrikk), bete-kvass, og mye mer.

Prishistorikk

Lavest
313 KR
Høyest
352 KR
Gjennomsnitt
334 KR
Median
344 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Our Fermented Lives av Julia Skinner
GTIN/EAN/ISBN 9781635863833
Kategorier Bøker