I 'Our Fermented Lives' tar mathistoriker og fermenteringsekspert Julia Skinner leserne med på en fascinerende reise gjennom de rike og varierte tradisjonene rundt fermenterte matvarer i ulike kulturer. Fra kunstnerisk bryggede øl og surdeigsbrød til kimchi, kaffe, te og ost, er fermentering et emne som har fanget interessen til både matentusiaster og helsebevisste mennesker. Boken utforsker hvordan fermenterte matvarer har formet menneskets historie og kultur, inkludert utviklingen av mikrobiomet, teknikker for matbevaring, ulike smaksprofiler fra hele verden, samt samfunnets bygging. Entusiaster av fermentering, kokker og alle som er nysgjerrige på opprinnelsen til forskjellige matvarer vil sette pris på denne engasjerende populærhistorien, som også inneholder 42 oppskrifter hentet fra historiske kilder. Blant oppskriftene finner vi surkål, maisøl, uji (fermentert korngrøt), sylteagurk og tilbehør, eddiker, ketchup, soyasaus, Tepache (fermentert ananasdrikk), bete-kvass, og mye mer.