Our Knowledge Publishing

Food hygiene and safety

Food hygiene and safety

Produktbeskrivelse

Boken 'Food Hygiene and Safety' setter fokus på viktige prinsipper for god hygiene i matindustrien, som er avgjørende for å sikre matens sikkerhet og kvalitet. Den gir en grundig oversikt over de sentrale hygieneprinsippene knyttet til de fem M-ene: materialer, metoder, menneskelige ressurser, miljø og råvarer. Videre presenteres strukturen til ISO 22000, versjon 2005, som beskriver kravene for implementering av systemer for matvaresikkerhet. Boken legger særlig vekt på HACCP-metoden (Hazard Analysis Critical Control Point), som klart definerer ulike trinn som må følges i matkjeden for å forebygge potensielle farer og kontrollere kritiske punkter. Denne boken er et uvurderlig verktøy for fagfolk i matindustrien og alle som ønsker å forbedre sine kunnskaper om mattrygghet og hygiene.

Prishistorikk

Lavest
396 KR
Høyest
413 KR
Gjennomsnitt
405 KR
Median
405 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Our Knowledge Publishing
Navn Food hygiene and safety
GTIN/EAN/ISBN 9786205881163
Kategorier Bøker