For fans av Diana Gabaldons Outlander-romaner og den originale serien fra Starz, er denne offisielle medkokeboken fra grunnleggeren av OutlanderKitchen den perfekte gaven til ferieperioden. "Hvis du trodde at skotsk mat var alt fra havregrøt til haggis, vasket ned med en god slurk whiskey, er Outlander Kitchen her for å motbevise deg." – Entertainment Weekly. Claire Beauchamp Randalls fantastiske reise fra etterkrigs-Britain til det attende århundrets Skottland og Frankrike er et festmåltid for alle fem sanser, der smak er intet unntak. Fra Claires første ensomme skål med havregrøt på Castle Leoch, til den overdådige roastbiffen som serveres etter hennes hastige bryllup med Highland-krigeren Jamie Fraser, er det en rekke fristende retter å oppdage. Fra sigøynerstuing og syltetøyspai til stekt kylling og smuldredeigsmuffins – det finnes nok av munnvannende retter for å tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Nå tilbyr den profesjonelle kokken og grunnleggeren av OutlanderKitchen.com, Theresa Carle-Sanders, denne ekstraordinære maten til ditt bord.