OXFORD UNIVERSITY PRESS INC

The Oxford Companion to Italian Food

The Oxford Companion to Italian Food

Produktbeskrivelse

Interessen for italiensk mat vokser stadig på verdensbasis. Uten en følelse av overlegenhet og uten det tunge ansvaret fra en stor klassisk tradisjon, tilbereder og nyter italienere maten på måter de har kjent og stolt på i generasjoner. De tar opp nye innflytelser samtidig som de dyrker og opprettholder en distinkt og ærverdig gastronomisk tradisjon. «The Oxford Companion to Italian Food» er et uvurderlig oppslagsverk for alle som elsker Italia, det italienske folket og deres kulinariske skatter. Enten man er en generell entusiast av ravioli eller besitter spesialiserte kunnskaper og interesser, vil dette A-Å referanseverket bli godt mottatt. I boken finner man en kort innledning etterfulgt av oppføringer som dekker et bredt spekter av emner, inkludert den universelle appellen til italiensk gastronomi, eksterne innflytelser, retter, ingredienser, delikatesser, mindre kjente termer, matlagingsmetoder og redskaper, regionale spesialiteter, fremtredende personligheter, bøker og forfattere, samt historie. Dette inspirerende verket gir en balansert blanding av historie, praktisk informasjon, sitater og anekdoter.

Prishistorikk

Lavest
179 KR
Høyest
186 KR
Gjennomsnitt
182 KR
Median
183 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke OXFORD UNIVERSITY PRESS INC
Navn The Oxford Companion to Italian Food
GTIN/EAN/ISBN 9780195387100
Kategorier Bøker