Lodge Cast Iron Nation: Great American Cooking from Coast to Coast
Produktbeskrivelse
Kastet jern-panner, gryter og Dutch ovens opplever en bølge av popularitet blant kokkefans over hele Amerika, og det er det gode grunner til. Dette holdbare, miljøvennlige og multifunksjonelle kjøkkenredskapet er ikke lenger bare for campere eller cowboys; i dag er det et uunnværlig verktøy i ethvert kjøkken som drives av en matentusiast. 'Lodge Cast Iron Nation' fokuserer på den varierte og smakfulle amerikanske regionalkjøkkenet, og er fylt med et omfattende utvalg av oppskrifter - fra forretter til desserter og alt derimellom. Boken avdekker bevegelsen bak den økende interessen for støpejern, og viser frem spennende nye smakkombinasjoner fra kjente kokker. Den belyser støpejernskjøkkenutstyrets relevans for dagens kokker, som stadig i større grad er opptatt av bærekraft, helse og kostnader knyttet til matvalgene sine. Med klassiske regionale gryteretter, supper og stoffer, samt nye vendinger på gamle favoritter og desserter fra både isboksen og ovnen, beviser denne kokeboken at støpejern er en tidløs favoritt i det moderne kjøkken.