Paella er en visuell og kulinarisk nytelse, perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker. Med vakre fotografier og lette, trinn-for-trinn instruksjoner, gir denne boken deg alt du trenger for å mestre den klassiske spanske retten paella. Kokken Omar Allibhoy deler sin ekspertise og gir deg de essensielle tipsene og kunnskapen som skal til for å lage en perfekt paella med en rekke herlige smaker og teksturer. Boken inkluderer en grundig ‘hvordan-gjøre-det’-guide som dekker de grunnleggende teknikkene og ingrediensene, etterfulgt av over 50 enkle oppskrifter. Her finner du alt fra den tradisjonelle varianten med kylling og kanin, til den uimotståelige havmaten paella med blekksprut og tigergreiner. I tillegg presenteres variasjoner som oksesvans-paella samt vegetariske og veganske alternativer, inklusiv oppskrifter med vill sopp og Jerusalem-artisjokk. Paella er ikke bare en rett; det er en feiring av felleskap og gode minner. Enten du planlegger en enkel middag på en hektisk ukedag eller en storslått fest, vil denne boken være et uvurderlig tilskudd til kjøkkenet ditt og du vil finne noe for enhver anledning.