I «101 asiatisk retter du må lage før du dør» presenterer kjendiskokk og asiatisk matlagingsekspert Jet Tila en samling av de mest bemerkelsesverdige og autentiske oppskriftene fra Østen, som enhver hjemmekokk burde prøve. Boken inneholder et variert utvalg av retter som er både unike og inspirert av Jets mangeårige erfaring, hans rike kulturarv, og mangfoldige reiser. Oppskriftene har blitt gjort lett tilgjengelige, med forenklede teknikker og hurtige tilberedningstider, slik at de passer perfekt til hektiske ukekvelder. Du finner klassikere som 'Den siste Pad Thai-oppskriften du noen gang vil trenge', 'Bestemor's Lo Mein', 'Klassiske koreanske BBQ ribber med Cola' og 'G'Day Satay Lammeskiver'. Jet Tila vokste opp i et variert miljø – halvt kinesisk og halvt thai – i et mangfoldig område av Los Angeles, hvor han ble utsatt for både restaurantmat og hjemmelaget mat fra de største matkulturene i Asia. Hans unike bakgrunn og erfaring gir boken en bredde som gjør den til en skatt for alle som ønsker å utforske asiatisk mat. Jet har ikke bare konkurrert med den legendariske kokken Masaharu Morimoto på «Iron Chef America», men er også dommer på «Cutthroat Kitchen» på TV. Ta steget inn i en verden av smak og kultur med denne uunnværlige kokeboken.