Oppdag den glutenfrie hemmeligheten til å nyte fantastiske surdeigsbrød, brød og bakverk. For alle som lever glutenfritt, er kampen for å finne deilige glutenfrie alternativer godt kjent. Men med Mary Thompson, grunnleggeren av den populære matbloggen A Couple of Celiacs, blir det ikke bare mulig å bake uimotståelige glutenfrie surdeigsprodukter, det er også enklere enn du tror. Lær kunsten å bake surdeig med veiledning fra en ekspert, og forvandle ingredienser til hvetefrie brød, muffins og paier som får hjemmet ditt til å lukte som et kunstnerisk bakeri. Mary har også inkludert veganske og allergivennlige alternativer i sine oppskrifter når det er mulig, slik at alle kan nyte disse deilige glutenfrie godbitene. I sin debutkokebok deler Mary sine hemmeligheter til å lage de vakre, sprø surdeigsbrødene du alltid har drømt om. Lær hvordan du kan dyrke og vedlikeholde din glutenfrie surdeigsstarter med detaljerte tidsplaner, samt sider fylt med tips, triks og verktøy du trenger for å komme i gang. Dykk inn i en verden av smakfull bakst der alle kan delta.