Gjenoppdag kjærligheten til søtsaker og bli en mester i moderne plantebasert baking. I denne nøye utvalgte og visuelt imponerende oppskriftssamlingen, tar Ana Rusu deg med på en reise gjennom veganmatens verden, hvor hun viser hvordan du kan bruke plantebaserte ingredienser for å skape uimotståelige og tilfredsstillende bakverk samt enkle dessertalternativer for deg og dine kjære. Anas oppskrifter kombinerer rike smaker med delikate frukter og aromatiske urter, noe som resulterer i desserter med en perfekt balansert smak og en herlig tekstur. Eksperimenter med fristende kreasjoner som: • Dulce de Leche Bundt Cake med sjokoladeglasur • Sjokoladekaker med chili og havsalt • Sitronpossetterte med bringebær og pisket krem • Chantilly- og diplomakrem med tropisk fruktkake • Glutenfri opp-ned kake med sure kirsebær og crème anglaise. Selv om smakene kan virke avanserte, tilbyr Ana enkle og lettfattelige instruksjoner, sammen med nyttige tips for hjemmebakere, slik at selv nybegynnere kan oppnå suksess. Med 60 spektakulære veganske fristelser fordelt på seks smakfulle kapitler – Sjokolade og Karamell, Frukt, Sitrus, vil denne boken inspirere både nybegynnere og erfarne bakere til å utforske den deilige og varierte verden av vegansk baking.