Oppdag en ny verden av smaker i ditt brød baking! Ta med de rike, komplekse og deilige smakene og teksturene fra nykvernet arvesorter av korn til din surdeig med denne omfattende samlingen av oppskrifter. Boken inneholder profesjonelle tips for sifting av brødmel, innsikt i når og hvorfor du bør dobbeltkverne, og råd om hvor du kan kjøpe korn. Mikrobakerieier Tim Lyman dekker alt du trenger å vite om å eie og drive en liten hjemme-kvern. Du vil lære hvilke helkorn som best vil forbedre smaken og teksturen på brødet ditt, samt enkle proofing-teknikker for å sikre en jevn og perfekt steking hver gang. Har du lyst på sprø skorper? Er du ivrig etter å kna? Hev din kjærlighet for surdeig til nye høyder med landbrød, baguetter, fougasse og mer. Kvern noe arvehvete og rugkorn for et deilig brød med Deli Rye og karvefrø, eller oppdag de uendelige gledene ved hjemmelaget pizza med unike kreasjoner som Philadelphia Tomato Pie. En skive av det dekadente Brødet med Mørk Sjokolade vil definitivt bli en ny favoritt.