Den nye kokeboken "The Workweek Lunch Cookbook" er løsningen på det evige kontordilemmaet: "Hva skal jeg ha til lunsj?" Med over 50 smakfulle oppskrifter gjør Talia Koren det enklere enn noen gang å håndtere sulten i løpet av arbeidsdagen. Som grunnlegger av måltidsplanleggingstjenesten og bloggen Workweek Lunch, deler hun sine hemmelige triks for å spare tid, penger og stress ved å forberede lunsjer du virkelig gleder deg til å spise. Si farvel til lange køer for dyre takeout-retter, og velg i stedet blant Talias mange fristende og lett-pakkede oppskrifter. Hver oppskrift er designet for å bli laget i store porsjoner, slik at du kan få all matlagingen unna i løpet av en enkelt ettermiddag. Med ferdiglagde måltider som er klare til å tas med, kan du nyte litt ekstra søvn før morgenens pendling. Du kan lage alt fra en smakfull italiensk kalkunkjøttboller og orzobowl til osteaktige kimchi sopp quesadillaer. Har du ikke mikrobølgeovn på jobb? Ingen grunn til bekymring – Talia har flere alternativer klart, som gurkemeje kikerter og avocadosandwich eller wraps inspirert av Banh Mi med kylling. Boken er perfekt for den travle hverdag, og gir deg inspirasjon til å lage sunne og deilige lunsjer som kan tas med på farten.