Realiser dine dumplingdrømmer med Brendan Pang, tidligere deltaker fra MasterChef Australia og grunnlegger av Bumplings restaurant. Hans eventyr begynte i bestemors kjøkken, hvor smaken av bestemors stekte reke-wontons tennde gnisten til en livslang besettelse av dumplings. I denne boken deler han oppskriften som startet det hele, sammen med en rekke klassiske og moderne dumplings, tilbehør og fantastiske sauser. Brendans enkle og imponerende oppskrifter bryter ned trinnene slik at du kan lage de dumplingsene du alltid har drømt om, samtidig som du har det moro med prosessen. Inspirert av sin families kinesiske og mauritiske bakgrunn, tar Brendan for seg både klassiske kinesiske dumplings og lekne, nyskapende versjoner. Oppdag tradisjonelle smaker med oppskrifter som kinesiske spicy beef potstickers, Shanghai soup dumplings og chicken and ginger jiaozi. Sett en spennende vri på måltidet med potstickers laget med lilla miso-ristet aubergine og rød curry kylling wonton suppe. Fullfør måltidet med spicy Dan Dan nudler, dampede boller med BBQ svinekjøtt, te-røkt andebryst og mye mer.