The Asian Market Cookbook: How to Find Superior Ingredients to Elevate Your Asian Home Cooking
Produktbeskrivelse
Asiatiske markeder er den perfekte arenaen for å finne ingredienser til en rekke asiatiske retter. I tillegg til et bredere utvalg, er ingrediensene ofte rimeligere ved disse lokale markedene, samtidig som de gir et mer autentisk preg. Navigering i disse markedene kan imidlertid være en stor utfordring, spesielt for nybegynnere som kanskje ikke vet hvor de skal begynne. Heldigvis er kjendiskokken Vivian Aronson her for å hjelpe. Hun er en ekspert på å navigere i de forskjellige aspektene ved asiatiske markeder, og i denne boken vil hun gå i dybden på basisvarer i asiatisk matlaging, samtidig som hun gir oppskrifter som er perfekte for kokker hjemme. Har du noen gang lurt på forskjellen mellom sesampasta og misopasta, eller mellom tørkede nudler og håndlagde nudler? Denne boken er akkurat det du trenger. I tillegg til å forklare disse viktige komponentene i oppskriftene, inkluderer Vivian også lekre oppskrifter. Når du først har lært om disse spennende ingrediensene, vil du umiddelbart ha lyst til å begynne å lage mat med dem. Prøv deg på oppskriften på Sichuan Jelly Noodles eller shreddede retter.