Antoni Porowski, kjent fra Queer Eye og en lidenskapelig kokk, har tatt verden med storm. Med en forfriskende tilnærming til matlaging inspirerer han både nybegynnere og erfarne kokker til å gjenvinne gleden av å være på kjøkkenet. Hans debutkokebok, 'Antoni in the Kitchen', forener hans inkluderende og tilgjengelige holdning til mat med 100 av hans favorittoppskrifter. Boken inneholder kapitler som 'Sunn kveldsmat', 'Forretter og snacks' og 'Bakverk', som alle feirer Antoni sin forkjærlighet for freshe, uformelle og sunne måltider, samt noen herlige festmåltider. Antoni får middagen på bordet raskt med oppskrifter som Kylling Milanese med Babytomatsalat, lager visuelt imponerende retter som Ristet Gulrøtter med Gulrøttetoppsalsa, gir et lekent preg på Hi-Lo Poutine fra sin fransk-canadiske arv, og imponerer med Salte Sitronruter som dessert. Hver oppskrift bærer med seg en liten historie, som gir leserne et innblikk i Antoni sitt kjøkken og liv. Med enkle matlagingsmetoder, delikate oppskrifter og vakre bilder feirer 'Antoni in the Kitchen' hurtig, feel-good mat, den terapeutiske naturen ved matlaging og gleden ved å dele måltider med venner og kjære. Som mat- og vin-ekspert i 'Fab Five' på Netflixs storsatsing Queer Eye, kom Antoni på skjermen i 2018. Som selvlært kokk har hans grad i psykologi hjulpet ham til å utvikle en filosofi der mat skal fortelle en historie, fordi hjerte og mage henger sammen. Ved lanseringen mottok showet en 100% vurdering på nettstedet Rotten Tomatoes, og det vant tre Emmy-utmerkelser samt ble nominert til fire People's Choice Awards i 2018.