Boken 'Pasta' av Missy Robbins og Talia Baiocchi er en stilfull og lærerik guide til kunsten å lage pasta, levert av New York Citys ledende pasta-sjef. Her får du oppskrifter på hele 40 håndlagde pastatyper, samt 100 lekre retter som omfatter italienske-amerikanske klassikere, regionale italienske spesialiteter, og moderne nyvinninger innen pastakokekunst. Selv om mattrender kommer og går, er pasta en rett som forblir tidløs og populær år etter år. Med enkle ingredienser som mel og vann, eller mel og egg, skaper denne boken en magisk reise gjennom pastaens rike historie og tradisjoner som strekker seg over fem århundrer. Fra disse to basis råvarene formes et imponerende mangfold av former — fra stappede og rullede til ekstruderte, tørkede, stemplede og håndkutte varianter, hver med sitt unike opphav og tilpasset ulike sauser. Missy Robbins, som har vært betatt av italiensk mat og pasta i over 25 år, har viet sitt liv til å utforske og lære om pastakunst i Italia, noe som har ført henne til å åpne to av Amerikas mest populære pastarestauranter, Lilia og Misi. Oppdag kunsten å lage pasta med illustrerte, trinnvise oppskrifter som gjør det enkelt å mestre de mest allsidige pastiformene og nyte et variert utvalg av retter fra det italienske kjøkken.