Forbered deg på å gjenoppdage pasta! I denne storslåtte kokeboken deler Theo Randall, tidligere kjøkkensjef ved den Michelin-stjernede restauranten River Café, mer enn 100 deilige oppskrifter som kokker på alle ferdighetsnivåer kan lage hjemme. Boken inneholder spesialbestilt fotografi i full farge og oppskrifter som dekker alt fra kjøtt og fisk til vegetariske retter, noe som garanterer at den vil bli en fast følgesvenn på kjøkkenet. Kjent kokk Jamie Oliver beskriver den som "et must-have for enhver pastaelsker", og gir ros til Randalls sublime matlaging. Matkritiker William Sitwell hevder at "Theo's mat er en manifestasjon av hans karakter; praktisk, modig, intelligent, original og helt uimotståelig. Den smaker også fantastisk..." Matthew Fort roser boken med å si at den inneholder "noe av den beste pastaen jeg har hatt utenfor Italia". Lesere gir fantastiske tilbakemeldinger og kaller boken "utmerket for alle som elsker italiensk mat" og "en av de beste pasta-kokebøkene noensinne". Theo Randall er åpenbart mannen å gå til når det kommer til italiensk matlaging.