Boken 'Pasta Every Day' av Meryl Feinstein er den ultimate guiden for alle som ønsker å lage fersk pasta hjemme, uansett ferdighetsnivå. Med enkle teknikker og imponerende resultater, har Feinstein hentet inn erfaringen fra sin rolle som pasta-instruktør og grunnlegger av Pasta Social Club for å lage en lettfattelig manual. Fra de grunnleggende deigene og formene til fyllinger og sauser, er denne boken en 'ny klassiker' (Food & Wine) som viser hvor vidunderlig og allsidig pasta kan være. Pasta er kanskje den perfekte komfortmaten, med muligheter for uendelige variasjoner som gjør hver tallerken unik. Fra den superenkle retten pici med smør - laget fra bunnen av med bare fire ingredienser - til de mer spesielle agnolotti fylt med confiterte sjalottløker og Grana Padano, tilbyr 'Pasta Every Day' oppskrifter som både vil glede og overraske. Gjennom trinn-for-trinn bilder tar Feinstein deg med på en kulinarisk reise, slik at fersk pasta alltid står på menyen, når som helst du ønsker det.