Boken 'Pediatric Nutrition for Dietitians' er en grundig lærebok som er utviklet for både bachelor- og masterstudenter innen kosthold og ernæring, samt en uvurderlig ressurs for alle dietetikere som arbeider med barn. Den tar for seg spesifikke næringsbehov for ulike aldersgrupper fra spedbarn til ungdom, med fokus på sentrale komponenter innen ernæringsvurdering og intervensjon. Når det gjelder sykdomsrelaterte emner, inneholder boken kapitler som beskriver vanlige næringsrelaterte tilstander hos barn, og følger ADIME-formatet som brukes i klinisk praksis. Disse kapitlene er skrevet av kliniske eksperter, bestående av både leger og dietetikere, som gir innsikt fra praksisfeltet. Hvert kapittel avsluttes med et ADIME-tabell som oppsummerer ernæringspleien for den spesifikke befolkningsgruppen og fungerer som en praktisk veiledning for håndtering av pasienter. Denne boken gir dietetikere de nødvendige verktøyene for ernæringsvurdering og intervensjon, slik at de kan tilpasse seg det stadig skiftende landskapet innen pediatrisk ernæring og tilby ekspertisen som kreves for å gi god ernæringspleie i alle situasjoner.