Dooky Chase's Restaurant er et landemerke i New Orleans og en feiret bastion av utsøkt kreolsk mat. Siden åpningen i 1941 har restauranten ønsket velkommen både kjente personligheter og tusenvis av lokale gjester. I mange år har Leah Chase vært den ubestridte autoriteten i restaurantens kjøkken, og i denne kokeboken deler hun en samling oppskrifter fra menyen og sine personlige notater som har gledet besøkende i flere tiår. Boken prydes av vakre verk fra den afroamerikanske kunstsamlingen som henger i restaurantens spiserom, og gir en unik opplevelse der smakene fra Leah Chases retter kombineres med anekdoter som forteller om restaurantens tradisjoner, opphavet til oppskriftene og minner fra historien. Denne reviderte og utvidede utgaven presenterer enda flere av restaurantens favoritter og inkluderer et nytt kapittel om drikkevarer. Dooky Chase's mangeårige kokk og eier gikk bort i 2019, men disse sidene hedrer Leahs arv gjennom oppskrifter og tankene som for alltid vil være knyttet til historien om New Orleans.