'En nødvendig bok for alle som virkelig er interessert i hva vi tar fra havet for å spise, hvordan vi gjør det og hvorfor.' — Sam Sifton, The New York Times Book Review. Den anerkjente forfatteren av 'American Catch' og 'The Omega Principle', samt livslang fisker, Paul Greenberg, tar oss med på en reise der han undersøker de fire fiskeslagene som dominerer menyene våre: laks, havbass, torsk og tunfisk. Gjennom en grundig utforskning av de kreftene som bringer fisk til våre middagstallerkener, avdekker Greenberg vårt skadde forhold til havet og dets innbyggere. For bare tre tiår siden var nesten alt vi spiste fra havet villfisk. I dag har ukontrollert overfiske og en enestående bioteknologisk revolusjon ført oss til et punkt der villfisk og oppdrettet fisk utgjør like store deler av et komplekst marked. 'Four Fish' tilbyr en løsning for oss til å bevege oss mot en fremtid der sunn og bærekraftig sjømat blir regelen snarere enn unntaket.