PENGUIN BOOKS

Four Fish: The Future of the Last Wild Food

Four Fish: The Future of the Last Wild Food

Produktbeskrivelse

'En nødvendig bok for alle som virkelig er interessert i hva vi tar fra havet for å spise, hvordan vi gjør det og hvorfor.' — Sam Sifton, The New York Times Book Review. Den anerkjente forfatteren av 'American Catch' og 'The Omega Principle', samt livslang fisker, Paul Greenberg, tar oss med på en reise der han undersøker de fire fiskeslagene som dominerer menyene våre: laks, havbass, torsk og tunfisk. Gjennom en grundig utforskning av de kreftene som bringer fisk til våre middagstallerkener, avdekker Greenberg vårt skadde forhold til havet og dets innbyggere. For bare tre tiår siden var nesten alt vi spiste fra havet villfisk. I dag har ukontrollert overfiske og en enestående bioteknologisk revolusjon ført oss til et punkt der villfisk og oppdrettet fisk utgjør like store deler av et komplekst marked. 'Four Fish' tilbyr en løsning for oss til å bevege oss mot en fremtid der sunn og bærekraftig sjømat blir regelen snarere enn unntaket.

Prishistorikk

Lavest
189 KR
Høyest
198 KR
Gjennomsnitt
193 KR
Median
193 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke PENGUIN BOOKS
Navn Four Fish: The Future of the Last Wild Food
GTIN/EAN/ISBN 9780143119463
Kategorier Bøker