Møt boken 'Dinner' av den prisbelønte forfatteren Meera Sodha, som har blitt en straks bestselger. Denne boken gir deg en gledelig og inspirerende tilnærming til det tidløse spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Med 120 smakfulle og enkle vegetariske og veganske retter, gir Sodha deg verktøyene til å servere delikate middager til familien din. Kritikerne har hyllet boken, og The Guardian har udrådd den til en av de beste matbøkene i 2024, og berømmer Sodhas oppskrifter som innehar en sjelden type magi. "Å kunne sette en god middag på bordet har blitt min superkraft, og jeg ønsker at dette også skal bli din," sier hun. Boken er vakkert designet og tilbyr råd om matlaging med sesongens råvarer, samt et mangfold av retter som vil glede enhver gan. Du finner hovedretter som sprø bakt paneer med smør, kimchi og tomatspagetti, samt marmorerte eggeomeletter med nam pla. For den søte avslutningen er det uimotståelige desserter som bubble tea-is og spennende sideretter som potetsalat med salt og eddik. Dessuten inkluderer boken en rekke en-panne-retter du kan tilberede i ovnen, som auberginer bakt i sataysaus eller malaysisk dal-curry. Glem frokost; 'Dinner' er den uunngåelige følgesvennen for dagens viktigste måltid.