Oppdag den ultimate guiden til enkel, sunn og velsmakende kinesisk matlaging fra skaperen av den populære TV-serien 'Gok Wan's Easy Asian'. For Gok Wan handler kinesisk mat om å samles rundt et bord, nyte fantastisk mat som er enkel å lage, sunn og full av smak. I 'Gok Cooks Chinese' deler han sin personlige og moderne tolkning av kinesiske retter han vokste opp med. Boken inneholder hele 80 forskjellige oppskrifter, fordelt på kapitler som Kinesiske Takeaway Klassikere, Dim Sum, Gatekjøkken og Enkeltgryteretter, for å nevne noen. Her finner du oppskrifter for enhver anledning, enten du underholder venner eller bare ønsker en deilig middag for deg selv hjemme. Utforsk fristende retter som: · Den perfekte stekte risen · Kryddret Sichuan-kylling · Poppa Wans fantastiske svineribbe · Restegrotes nudler med and · Søt og sur fisk · Min Ma-Po tofu med kinesisk omelett. Med Gok Wans veiledning kan du enkelt gjenskape dine favoritt-takeaway-retter i ditt eget kjøkken!