I "Jamie's Kitchen" presenterer Jamie Oliver over 100 fristende oppskrifter som viser at alle kan lære å lage vakker mat basert på enkle prinsipper og teknikker. Denne fantastiske nye hardback-utgaven er delt inn i kapitler som fokuserer på ulike matlagingsmetoder, inkludert Sprø Salater, Matlaging uten Varme, Posjering & Koking, Damping & Bekledning, Gryte & Brasering, Steking, Røsting, Panne-røsting, Grilling & Chargrilling, samt Baking & Søte Ting. Med Jamies veiledning vil du raskt mestre kunsten å lage deilige måltider. I tillegg gir han nyttige råd om kjøkkenutstyr og handletips. Blant de enkle, men smakfulle oppskriftene finner du: Varme SALATER med OVNSBAKT GRESSKAR, PROSCIUTTO og PECORINO, SIRTUS-STEKT TUNA med SPRØE NOODLES, URTER og CHILI, PAPPARDELLE PASTA med FANTASTISK LANGTIDSKOKT KJØTT, LIBANESISK SITRONKYLLING, samt BAILEYS og BANAN BRØD- OG SMØRSMULDRETTER. "Jamie tilbyr mange av sine kraftige retter for å mette sultne mager, og skjener dette med store mengder oppmuntring".