"Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2" er ikke bare en kokebok; det er et ikon innen gastronomi, først utgitt i 1961. Denne boken representerer mer enn bare matlaging; den er et uttrykk for aspirerende livsstil og verdier, som tilsier en forpliktelse til god smak og livsglede. Julia Child, en pioner på kjøkkenet og en inspirerende figur, har sammen med Simone Beck skapt et verk som er en hyllest til fransk matkunst. Boken guider kokker på alle nivåer til å mestre det fulle spekteret av klassiske franske retter. Oppskriftene spenner fra grønnsakssupper og bisques fra havet, til velkjente fiskestuer fra Provence og Normandie, samt retter som pattegris, charcuterie, baguetter og croissanter. Dessuten inkluderer boken en imponerende variasjon av desserter, inkludert petit-fours, alle akkompagnert av klare, trinn-for-trinn instruksjoner og 458 illustrasjoner som gjør det enkelt å følge oppskriftene. Med "Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2" kan enhver kokk føles seg trygg i å utforske og mestre den rike og delikate franske mattradisjonen.