Nights Out At Home er debutkokeboken til den prisbelønte forfatteren og programlederen Jay Rayner, som umiddelbart ble en bestseller på Sunday Times. I denne inspirerende boken samler Rayner sine favorittoppskrifter fra restauranter rundt om i Storbritannia og videre, og tilpasser dem for matlaging hjemme. I løpet av sine 25 år som restaurantanmelder har han utforsket alt fra små, intime spisesteder til storslåtte gastro-paler, alltid med øye for å ta med seg de beste ideene hjem til sitt eget kjøkken. Boken inneholder 60 lekre oppskrifter, inkludert en enkel versjon av: * Den berømte sprø andesalaten fra The Ivy * Flatbreads med brunt smør og salvie fra Manchester's Erst * Tandoori lamme chops fra London’s Tayyabs - en oppskrift som aldri har blitt skrevet ned før! * Jays egen vri på den klassiske Greggs Steak Bake. Hver oppskrift er krydret med historier fra Jays liv i restaurantverdenen, og gir leserne en unik innsikt i hans kulinariske reise. Boken er en kjærlighetserklæring til mat og det gode liv, som nå kan bli en del av dine måltider hjemme.