«Of Cabbages and Kimchi» er en lekende og tilgjengelig guide til fermentering hjemme, skrevet av James Read. Denne boken er allerede anerkjent, da den er nominert til flere prestisjefylte priser innen matlitteratur, blant annet André Simon Food Book Award, Fortnum and Mason Food Book Award og Guild of Food Writers Food Book Award. James tar oss med på en reise inn i de ti mest bemerkelsesverdige 'levende' fermentene - matvarer som er verken kokt eller pasteurisert. Med et skarpt blikk utforsker han disse fermenterte matvarer fra den brennende smaken av kimchi til den myke syrligheten av kefir. Han forklarer den mikrobiologiske prosessen bak fermenteringen og deler sine egne oppskrifter slik at du kan gjenskape disse fantastiske rettene i ditt eget kjøkken – uten behov for spesialisert utstyr. I tillegg til oppskriftene, dykker James ned i den ekstraordinære kulturen og historien bak fermenterte matvarer og undersøker hvordan mikroorganismene som gir liv til disse matene, har utviklet seg sammen med vår kulinariske evolusjon. Med over femti oppskrifter, inkludert sjampinjong og surkål, tilbyr boken en omfattende og inspirerende innføring i fermenteringens verden.