Rachel Khoo, den bestselgende forfatteren, er igjen på farten med sin nyeste kokebok, «Rachel Khoo's Kitchen Notebook». Denne boken er stappfull av 100 flotte oppskrifter, illustrert med fantastiske fargebilder og Rachel sin egne skisser av både matretter og stedene hun besøker. På sine reiser oppdager hun de mest delikate smakene og dokumenterer alt i sin kjøkkennotatbok. Fra en spennende hamhocks tiffin-boks til sakte stekt svinekjøtt med sloe-gin og rabarbra- og vaniljekrem millefeuille - «Rachel Khoo's Kitchen Notebook» vil inspirere selv de mest erfarne kokkene til å prøve noe nytt. Etter å ha fullført kunst- og designstudier ved Central Saint Martin's College, ble den britiske matforfatteren Rachel lokket til Paris for å studere konditorfaget ved Le Cordon Bleu. Hun ble kjent da hennes TV-serie, «The Little Paris Kitchen», ble sendt av BBC. Hennes vakre tilknyttede kokebok og oppfølgeren «My Little French Kitchen» har blitt publisert over hele verden. Rachel reiser nå verden rundt for å jobbe med en rekke prosjekter.