Dykk ned i de livfulle rettene og fortryllende smakene fra Spania med Claudia Rodens uovertrufne guide. Som en av de mest anerkjente matforfatterne, får hun frem essensen av spansk mattradisjon på en måte som fanger både hjerte og smaksløker. Etter fem år med nøye forskning og skriving har Roden utviklet en omfattende, lidenskapelig og gripende guide til Spania, som er både informativ og inspirerende. Boken tilbyr en fascinerende innsikt i de forskjellige regionene, historiene og kulturene som preger dette mangfoldige landet. "The Food of Spain" er en hyllest til det som forener alt - den deilige maten og oppskriftene som er blitt videreført gjennom generasjoner. I tillegg til en grundig gjennomgang av tradisjonelle spanske matlagingsmetoder og grunnleggende ingredienser, inneholder boken fristende oppskrifter som Tapas med katalansk tomatbrød, saltfiskfritter og skinkekroketter, samt varme supper som kremet gresskarsuppe og potetsuppe. En virkelig klassiker for enhver matelsker som ønsker å oppdage ekte spanske smaker.