I 'The Little Swedish Kitchen' tar den anerkjente matbloggeren og forfatteren Rachel Khoo oss med på en kulinarisk reise fra hennes nyoppdagede hjemland Sverige. Etter å ha sagt farvel til sitt parisiske kjøkken, har Rachel bosatt seg i Sverige for kjærlighetens skyld, og nå deler hun mer enn 100 smakfulle og sesongbaserte oppskrifter fra sin skandinaviske lille kjøkken. Boken feirer tradisjonelle svenske retter, utforsker lokale ingredienser og gir freshe og stilige tolkninger av hva svenskerne spiser hjemme. Boken er også en visuell fryd, med fantastiske bilder av både mat og natur, som vil ta deg med på en gastronomisk oppdagelsesreise gjennom dette vakre landet. Her får du oppleve det som svenskerne kaller 'lagom', kunsten å nyte en perfekt mengde av livets beste ting. Rachel tilbyr sine egne varierte versjoner av klassiske svenske oppskrifter, inkludert: - Frokost blåbærpai - Røkt pølse stroganoff - Fisketaco, svensk stil - Ristet gresskarvafler - Svenske kjøttboller og bønneboller - Lingonboller med mandler