Oppdag sunne, bærekraftige, plantebaserte retter i denne uunnværlige kokeboken, som er perfekt for alle som ønsker å redusere avfallet sitt eller lage mat mer økonomisk. 'Kraftige, sunne retter med mye smak' skriver MAIL ON SUNDAY, mens VOGUE beskriver den som 'en unikt bærekraftig og deilig tilnærming til moderne plantebasert matlaging'. "The Whole Vegetable" tok virkelig pusten fra meg... Den er full av oppfinnsomme oppskrifter uten avfall,' sier Tom Hunt fra GUARDIAN. Har du noen gang lurt på hvordan du kan gjøre kostholdet ditt mer miljøvennlig? I denne vakre plantebaserte kokeboken finner du over 130 enkle og kreative oppskrifter som setter grønnsakene i sentrum. Med fokus på ofte ignorerte deler som blader, stilker, blomster, frø og til og med skall, representerer dette matlaging på sitt mest bærekraftige og kostnadseffektive. I "The Whole Vegetable" viser Sophie Gordon oss hvordan vi kan: - Lage mat med hver del av hver grønnsak - Redusere avfall i kjøkkenet - Forvandle rester til nye måltider - Spise sesongbasert. Oppdag oppskrifter som Blomkål Carbonara, Brokkoli Pesto og Chunky.