Den umiddelbare bestselgeren fra Sunday Times og nominerte til British Book Awards Book of the Year 2025, 'What I Ate in One Year' er den smakfulle oppfølgeren til Stanley Tuccis bestselgende memoarer, 'Taste'. I denne boken utforsker Tucci matens rolle som en av livets reneste gleder. Gjennom årene har mat vært en sentral del av Tuccis liv—fra stracciatella-suppe nytes i skyggen av Pantheon, til marinara-saus laget mellom øvinger og kostymetilpasninger, til hjemmelaget pizza som deles med barna før sengetid. I 'What I Ate in One Year' tar Tucci leserne med på en reise gjennom tolv måneder med måltider, fra restauranter og kjøkken til filmsett og pressearrangementer, både hjemme og ute med venner, familie, og til og med alene. Fra and til orange sammen med medspillere, til saftige biffer grillet i hyggelig lag, og mors kjøttboller laget av både mor og sønn, disse måltidene gir dybde og rikdom til hans hverdag. Med en hjertevarmende fortelling viser Tucci hvordan deling av mat binder oss sammen som mennesker.